Čo je to MENZA

Menza je stravovacie zariadenie UNIZA.

Menza zabezpečuje stravovanie vo svojich siedmich strediskách.

Stravu je možné odoberať použitím študentskej alebo zamestnaneckej karty.

Aké služby ponúka

Stravovanie

Príprava a výdaj dotovanej stravy pre zamestnancov a študentov UNIZA.

Catering

Zabezpečenie občerstvenia a stravovania pre rôzne typy akcií.

Prenájom priestorov

Prenájom priestorov pre kultúrne a spoločenské podujatia.

Kontakt

Stravovacie zariadenie Žilinskej univerzity v Žline

Vysokoškolákov 26, 010 08 Žilina

tel.: +421 41 565 1461

tel.: +421 41 513 1802

tel.: +421 41 565 1462

Zoznam stravovacích zariadení MENZA

Nová menza

Ponúka 6 druhov teplých jedál, bagety a fresh bar. Na Novej menze nie je podmienkou objednať si jedlo vopred.  Večere sú podávané bez objednávkovým spôsobom.

Stará menza

Obedy sú dovážené z Novej menzy, ktoré je možné si vopred objednať, ale nie je to podmienkou. Večere sú fast foodové jedlá.

Cafetéria rektorát

Denný dovoz bagiet a pizze, omelety na chlebe, zeleninových tanierov, neobjednáva sa vopred. Okrem tejto ponuky je  možné zakúpiť si zákusky, dezerty, sladkosti a nápoje.

Otváracie hodiny

Raňajky:

Pondelok - Piatok 7:00 - 10:00

Obedy:

Pondelok - Štvrtok 11:00 - 14:00

Piatok 11:00 - 13:30

Večere:

Pondelok - Štvrtok 14:00 - 18:00

Obedy víkend:

Sobota - Nedeľa 11:00 - 13:00

Otváracie hodiny

Raňajky:

Pondelok - Piatok 7:00 - 10:00

(bez objednania, bagety, párky, jogurt a pečivo)

Obedy:

Pondelok - Piatok 11:30 - 14:00

(objednávanie deň vopred, ale aj bez objednania,

obsluha má vždy aj jedlá naviac)

Večere:

Pondelok - Štvrtok 14:00 - 20:00

(bez objednania)

Otváracie hodiny

Otváracie hodiny bufetu:

Pondelok - Piatok 7:30 - 15:30

Otváracie hodiny výdajne obedov:

Pondelok - Piatok 11:00 - 13:00

 

Fakulta riadenia a informatiky UNIZA

Jedlá vo výdajni je nutné objednať deň vopred. V bufete je možné bez objednávkovým spôsobom odobrať párky, bagety, zeleninové taniere, omeletové chleby, hamburgery a pizze. V bufete si môžete kúpiť aj zákusky a dezerty.

Fakulta bezpečnostného inžinierstva UNIZA

Na fakulte je k dispozícii výdajňa stravy, jedlo je potrebné si objednať deň vopred.

Bufet ubytovacie zariadenie Veľký diel BLOK E-F

V ponuke bufetú sú viac menej fast foodové jedlá, sladké raňajky, šaláty, polievky, grilované kurča, vyprážaný syr, hranolky, gyros,... Ponuka je odlišná od ostatných  stredísk.

Otváracie hodiny

Otváracie hodiny bufetu:

Pondelok - Piatok 7:00 - 15:00

Otváracie hodiny výdajne:

Pondelok - Piatok 11:30 - 13:00

Otváracie hodiny

Pondelok - Piatok 11:30 - 13:00

Otváracie hodiny

Pondelok - Štvrtok: 7:00 - 22:00

(výdaj teplej stravy je možný do 21:30 h.)

Piatok: 7:00 - 18:00

(výdaj teplej stravy je možný do 17:30 h.)

Bufet budova NR Veľký diel

V ponuke bufetu sú bagety, zapekané paniny, fast foodové jedlá a obedové špeciálne menu s označením M7.

Otváracie hodiny

Pondelok - Štvrtok: 6:30 - 15:00

Piatok: 6:30 - 14:00

Teplé jedlá sa vydávajú od 10:30 h.

Nárokovosť na stravu

Študent 1. a 2. stupňa vysokoškolského štúdia

Študenti majú nárok na dve teplé jedlá denne (podľa počtu kalendárnych dní v mesiaci) v kombináciách:
dva obedy
dve večere
obed + bageta
večera + bageta
obed + večera.
V jednom dni si môžu vybrať až 10 dotovaných jedál do vyčerpania mesačného limitu t.j. počet kalendárnych dní v mesiaci krát dve jedlá.
K tomu si môžu objednať ďalšie jedlá za plnú cenu (max. 99). V mesiacoch júl a august nemajú nárok na dotovanú stravu.

Študent 3. stupňa vysokoškolského štúdia

Doktorandi majú nárok na dve teplé jedlá denne (podľa počtu kalendárnych dní v mesiaci) v kombináciách:
dva obedy
dve večere
obed + bageta
večera + bageta
obed + večera.
V jednom dni si môžu vybrať až 10 dotovaných jedál do vyčerpania mesačného limitu t.j. počet kalendárnych dní v mesiaci krát dve jedlá.
K tomu si môžu objednať ďalšie jedlá za plnú cenu (max. 99).

Zamestnanec

Zamestnanci majú nárok na jedno teplé jedlo denne podľa počtu pracovných dní v mesiaci. Na dotované jedlo vzniká nárok len pri odpracovanom dni.

© 2021 Strojnicka fakulta. Všetky práva vyhradené.