Čo je to MENZA

Menza je stravovacie zariadenie UNIZA.

Menza zabezpečuje stravovanie vo svojich siedmich strediskách.

Stravu je možné odoberať použitím študentskej alebo zamestnaneckej karty.

Aké služby ponúka

Stravovanie

Príprava a výdaj dotovanej stravy pre zamestnancov a študentov UNIZA.

Catering

Zabezpečenie občerstvenia a stravovania pre rôzne typy akcií.

Prenájom priestorov

Prenájom priestorov pre kultúrne a spoločenské podujatia.

Kontakt

Stravovacie zariadenie Žilinskej univerzity v Žline

Vysokoškolákov 26, 010 08 Žilina

tel.: +421 41 565 1461

tel.: +421 41 513 1802

tel.: +421 41 565 1462

Zoznam stravovacích zariadení MENZA

Nová menza

Ponúka 6 druhov teplých jedál, bagety a fresh bar. Na Novej menze nie je podmienkou objednať si jedlo vopred.  Večere sú podávané bez objednávkovým spôsobom.

Stará menza

Obedy sú dovážené z Novej menzy, ktoré je možné si vopred objednať, ale nie je to podmienkou. Večere sú fast foodové jedlá.

Cafetéria rektorát

Denný dovoz bagiet a pizze, omelety na chlebe, zeleninových tanierov, neobjednáva sa vopred. Okrem tejto ponuky je  možné zakúpiť si zákusky, dezerty, sladkosti a nápoje.

Otváracie hodiny

Raňajky:

Pondelok - Piatok 7:00 - 10:00

Obedy:

Pondelok - Štvrtok 11:00 - 14:00

Piatok 11:00 - 13:30

Večere:

Pondelok - Štvrtok 14:00 - 18:00

Obedy víkend:

Sobota - Nedeľa 11:00 - 13:00

Otváracie hodiny

Raňajky:

Pondelok - Piatok 7:00 - 10:00

(bez objednania, bagety, párky, jogurt a pečivo)

Obedy:

Pondelok - Piatok 11:30 - 14:00

(objednávanie deň vopred, ale aj bez objednania,

obsluha má vždy aj jedlá naviac)

Večere:

Pondelok - Štvrtok 14:00 - 20:00

(bez objednania)

Otváracie hodiny

Otváracie hodiny bufetu:

Pondelok - Piatok 7:30 - 15:30

Otváracie hodiny výdajne obedov:

Pondelok - Piatok 11:00 - 13:00

 

Fakulta riadenia a informatiky UNIZA

Jedlá vo výdajni je nutné objednať deň vopred. V bufete je možné bez objednávkovým spôsobom odobrať párky, bagety, zeleninové taniere, omeletové chleby, hamburgery a pizze. V bufete si môžete kúpiť aj zákusky a dezerty.

Fakulta bezpečnostného inžinierstva UNIZA

Na fakulte je k dispozícii výdajňa stravy, jedlo je potrebné si objednať deň vopred.

Bufet ubytovacie zariadenie Veľký diel BLOK E-F

V ponuke bufetú sú viac menej fast foodové jedlá, sladké raňajky, šaláty, polievky, grilované kurča, vyprážaný syr, hranolky, gyros,... Ponuka je odlišná od ostatných  stredísk.

Otváracie hodiny

Otváracie hodiny bufetu:

Pondelok - Piatok 7:00 - 15:00

Otváracie hodiny výdajne:

Pondelok - Piatok 11:30 - 13:00

Otváracie hodiny

Pondelok - Piatok 11:30 - 13:00

Otváracie hodiny

Pondelok - Štvrtok: 7:00 - 22:00

(výdaj teplej stravy je možný do 21:30 h.)

Piatok: 7:00 - 18:00

(výdaj teplej stravy je možný do 17:30 h.)

Bufet budova NR Veľký diel

V ponuke bufetu sú bagety, zapekané paniny, fast foodové jedlá a obedové špeciálne menu s označením M7.

Otváracie hodiny

Pondelok - Štvrtok: 6:30 - 15:00

Piatok: 6:30 - 14:00

Teplé jedlá sa vydávajú od 10:30 h.

Nárokovosť na stravu

Zamestnanci majú nárok na jedno teplé jedlo denne podľa počtu pracovných dní v mesiaci. Na dotované jedlo vzniká nárok len pri odpracovanom dni. Ostatné studené jedlá sú dostupné vo zvýhodnených cenách.

Ako postupovať pri objednaní stravy

1. krok

Jedlá sa vydávajú na zamestnaneckú kartu, ktorá je evidovaná v databáze používateľov systému Kredit.

2. krok

Pred prvým použitím je treba si kartu zaregistrovať v pokladni Nová Menza a zabezpečiť súhlas so zrážkami za stravu v mzdovej učtárni. Pokladňa v Novej menze je otvorená v pracovné dni od 10:00 do 13:00.

4. krok

Objednávanie obedov je možné do 19:00 dňa predchádzajúceho dňu, na ktorý si chcete jedlo objednať (v piatok len do 13:00). Objednať sa dajú len obedy.

6. krok

Pri termináli priložíte kartičku, stlačíte číslo obeda, ktorý si chcete objednať, priložíte kartičku znova na potvrdenie a máte objednané.
Pri výdajnom pulte len priložíte kartičku k čítaciemu zariadeniu a zobrazí sa číslo obeda, ktorý ste si objednali a tento vám bude následne vydaný.

© 2021 Strojnicka fakulta. Všetky práva vyhradené.